Ιβάν & Αύρα, το τέλος της ιστορίας μας!

 ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ οδήγησαν τα νέα ίχνη της Αύρας τον Ιβάν και τους φίλους του, υπήρχε αρκετός κόσμος που έβγαζε όπως πάντα φωτογραφίες το ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΜΝΗΜΕΙΟ!!!!

 Ένας νέος άνδρας βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Έμοιαζε να ψάχνει με αγωνία γύρω του σαν να περίμενε κάτι πολύ σπουδαίο να συμβεί! Ξαφνικά κάποιοι νέοι άνθρωποι τον πλησίασαν κι άρχισαν να μιλούν πολύ ζωηρά μεταξύ τους. Κάποιες φορές μάλιστα, ο Ιβάν νόμισε ότι άκουσε και το όνομά του να αναφέρεται στη συζήτησή τους. Όσο έβλεπε τον νέο άνδρα, τόσο πιο έντονο ένιωθε μέσα του εκείνο το συναίσθημα που νιώθουμε, όταν βλέπουμε κάτι εντελώς άγνωστο, αλλά και συγχρόνως τόσο πολύ γνωστό μας!!! Είχε κατάξανθα μαλλιά, κατάλευκο δέρμα και το πανέμορφο πρόσωπό του στόλιζαν δυο μάτια γαλάζια σαν την θάλασσα του Ρεθύμνου .. Και η μυρωδιά του! τόσο μα τόσο γνώριμη,…. ερχόταν στα ρουθούνια του από την απέναντι πλευρά του δρόμου που βρισκόταν. Ήταν τόσο χαμένος μέσα σ’ αυτή την περίεργη κατάσταση, που όταν άκουσε τη φωνή του νέου να φωνάζει….

- ΑΥΡΑ – ΑΥΡΑ,  έλα κορίτσι μου, που είστε όλη μέρα; Που είναι η Ελβίρα;

Νόμιζε ότι η σκυλίσια καρδιά του δεν θα άντεχε!!! Νόμιζε ότι μόλις άκουσε τον τελευταίο της χτύπο!!!!.... Σταμάτησε να χτυπά εκείνη ακριβώς τη στιγμή, τη στιγμή που η «Eλβίρα» φώναξε από την απέναντι πλευρά του δρόμου… - ΆΓΓΕΛΕ!!!!…ΆΓΓΕΛΕ!!! εδώ….. κουνώντας το ένα της χέρι,…..Η ΑΥΡΑ!!!! Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ!!!!

Μόλις τον αντιλήφθηκε, έτρεξε κοντά του σαν αστραπή, γαυγίζοντας τόσο δυνατά, που σίγουρα την άκουσε όλη η παλιά πόλη !!!

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!! ΝΑΙ….. ΗΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ!!! Αχ αυτή η μυρωδιά του!  Ποτέ δεν την ξέχασε όσα χρόνια κι αν πέρασαν!!!! Ο δικός του Άγγελος!! Ο φίλος του, ο αδελφός του….και η ΑΥΡΑ,

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΡΑ, ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ…..

Βλέποντας την Αύρα, να τρέχει με τέτοια λαχτάρα στην απέναντι πλευρά του δρόμου, ο Άγγελος και η Ελβίρα αντιλήφθηκαν την παρουσία του. Έτρεξαν κι αυτοί κοντά του κι αυτό που ακολούθησε ήθελαν πολλές - πολλές μέρες όλοι τους για να το πιστέψουν !!!!!!!!….

Ο Άγγελος αναγνώρισε αμέσως τον Ιβάν. Πως θα μπορούσε άλλωστε να μην τον αναγνωρίσει! Όσα χρόνια κι αν είχαν περάσει, το κολάρο του, παρ’ όλο που ήταν πια πολύ σφιχτό στο λαιμό του κι ανοιγμένο ως την τελευταία τρύπα του δέρματος, από τους φίλους του,  δεν του άφηνε κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Όπως δε του άφησε και το δημοσίευμα στο διαδίκτυο που διάβασε πριν από μερικές μέρες, για τον «ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΙΒΑΝ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ». Έτσι την επόμενη μέρα ακριβώς, πήρε  το πρώτο αεροπλάνο για το νησί!!!!!

Μόλις συνήλθε ο Άγγελος στο Νοσοκομείο του Λονδίνου που είχε μεταφερθεί μαζί με τους γονείς του, μετά το μοιραίο ατύχημα, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ψάξει για τον Ιβαν. Και δεν έπαψε ποτέ να τον ψάχνει, όσα χρόνια κι αν είχαν περάσει! Μόλις μπόρεσε να σηκωθεί και να περπατήσει πήρε το αεροπλάνο για το Ηράκλειο. Για μέρες πολλές, έψαχνε την περιοχή γύρω από το σπίτι που έμεναν, καθώς και την περιοχή γύρω από το σημείο του ατυχήματος. Πράγμα που έκανε κάθε χρόνο έκτοτε. Έφευγε όμως κάθε φορά άπρακτος κι απογοητευμένος. Έστελνε με κάθε τρόπο και ευκαιρία φωτογραφίες του στο νησί, τις ίδιες που ανέβαζε και στο διαδίκτυο. Μόνο που αυτές είχαν βγει, όταν ο Ιβάν ήταν αρκετά μικρός και τα σκυλιά μεγαλώνουν και αλλάζουν πάρα πολύ γρήγορα. Όσο περνούσε ο καιρός, ήξερε πως η εικόνα του Ιβάν δεν ανταποκρινόταν πια σε εκείνη των φωτογραφιών του.

Όμως τούτη τη φορά ήρθε σίγουρος. Μόλις έφτασε στο Ρέθυμνο και άρχισε να συλλέγει πληροφορίες για το χαμένο του σύντροφο, ήξερε ότι ήταν θέμα χρόνου πια η συνάντησή τους!!!!!!!!

Και να που τώρα ήταν εκεί, ο ένας στη αγκαλιά του άλλου κι ανάμεσα στην αγκαλιά τους και η ΑΥΡΑ!!!!!!!!!!!

Κοίτα -κοίτα Ελβίρα ήρθε μόνος του και μας βρήκε, έλεγε με δάκρυα στα μάτια ο Άγγελος……..

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΕ, ΕΙΠΕ Η ΕΛΒΙΡΑ Η ΑΥΡΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ!!!………..ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΙΜΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ  ΞΑΝΑΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΧΑΝΤΡΑ-ΧΑΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ, Η ΠΤΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΛΟΝΔΙΝΟ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ…..ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΤΗΝ ΕΛΒΙΡΑ, ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΡΑ…..ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!!!!!!!

 

Κατεβάστε το pdf αρχείο

HOTSoft.gr | Σχεδιασμός ιστοσελίδων, Κατασκευή e-shop, Προώθηση website, Mobile apps. - HOTSoft.gr - Web Experts | Ρέθυμνο, Κρήτη. Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks