Καλοσώρισμα

 

 

 ΠΑΙΔΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ!!

Ελάτε την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015, στις 9 π.μ. στην καρδιά της παλιάς πόλης, την πλατεία Μικρασιατών, να παίξουμε το "παιχνίδι της καρδιάς μας", όπως είπε κάποτε η ομάδα των Αργόσχολων. Να είστε όλοι εκεί! Μη λείψει κανείς από το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού που για 18η χρονιά συνεχίζει να παίζεται από εσάς τα παιδία της Πέμπτης και Έκτης Δημοτικού και να σας χαρίζει μοναδικές στιγμές. Με την ίδια διάθεση, τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια αγάπη και την ίδια καλώς εννοούμενη τρέλα μαζί. Φέτος για εσάς τους μικρούς μας κυνηγούς δούλεψε η ομάδα "Μαλαγάνες" με τη σκέψη και την καρδιά της πάντα σε σας, για να ετοιμάσει ό,τι καλύτερο μπορούσε.

Ελάτε να γίνουμε εσείς και εμείς μια μεγάλη παρέα. Να μοιραστούμε τις γνώσεις μας για την πόλη μας, να βρούμε αξίες που έχουν χαθεί, μέσα από την ομάδα και το ομαδικό παιχνίδι.

Να συνεργαστούμε, να μοιραστούμε, να εκφραστούμε, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε αλλά και να πειθαρχήσουμε, να διεκδικήσουμε, να ανταγωνιστούμε σωστά και τίμια.

Ελάτε να γεμίσουμε τις γειτονιές της παλιάς πόλης, τους δρόμους, τα σοκάκια και τις πλατείες της με τις χαρούμενες φωνές σας, τα τρεχαλητά σας, τα ξαναμμένα πρόσωπά σας από το παιχνίδι που θα σας παρασύρει σε γρήγορους ρυθμούς και θα γεμίσει το μυαλό και της ψυχή σας με γνώσεις, κέφι και χαρά, που θα σας τροφοδοτούν για πολλές ακόμη μέρες.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σ' αυτήν την πολιτεία και την τύχη να παίζουμε το "παιχνίδι της καρδιάς μας", το παιχνίδι που τρέφει την ψυχή μας.

Γι' αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να σας φωνάξουμε δυνατά: "Παιδιά, ελάτε να παίξουμε!".

 

 

 

HOTSoft.gr | Σχεδιασμός ιστοσελίδων, Κατασκευή e-shop, Προώθηση website, Mobile apps. - HOTSoft.gr - Web Experts | Ρέθυμνο, Κρήτη. Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks